Kakegurui Twin este o continuare a anime-ului original Kakegurui, care explorează povestea unui alt elev transferat la Academia Hyakkaou. Acesta se concentrează în principal pe Mary Saotome, care a fost prezentată anterior în anime-ul original ca un rival al lui Yumeko Jabami.

În Kakegurui Twin, Mary este personajul principal și povestea explorează experiența sa de la începutul sosirii la Academia Hyakkaou și până la dezvoltarea relației ei cu Yumeko. În timpul seriei, Mary se împrietenește cu Yumeko și încearcă să învețe mai multe despre lumea jocurilor de noroc, în timp ce navighează prin rivalitățile și intrigile din școală.

Animarea și designul personajelor sunt la fel de impresionante ca și în anime-ul original Kakegurui, cu o atenție deosebită acordată detaliilor și expresiilor faciale. Muzica de fundal adaugă o tensiune suplimentară și ajută la crearea unei atmosfere captivante și încărcate emoțional.

Mary este un personaj interesant și complex, care se dezvoltă pe parcursul seriei. Ea își schimbă treptat atitudinea față de jocurile de noroc și începe să înțeleagă importanța prieteniei și a încrederii. În timpul jocurilor de noroc, Mary este calculată și abilă, dar este, de asemenea, dispusă să ia riscuri mari pentru a-și proteja prietenii.

Distribuția de personaje secundare este, de asemenea, bine dezvoltată și adaugă adâncime poveștii. Deși Yumeko este prezentată ca un personaj secundar în această serie, interacțiunile ei cu Mary adaugă straturi de intrigă și tensiune.

În general, Kakegurui Twin este o continuare solidă a anime-ului original, care merită să fie urmărită de către fanii acestuia și de către cei care caută o poveste intrigantă despre jocurile de noroc și rivalități școlare. Este o serie captivantă, cu personaje interesante și scene de jocuri de noroc pline de adrenalină.

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte