NieR: Automata anime vine in Ianuarie 2023

Intr-un final avem mai multe detalii despre adaptarea anime a jocului video de succes NieR: Automata. Seria anime va fi difuzata incepand cu Ianuarie 2023, deci mai avem doar putin de asteptat. Avem chiar si cateva secvente din aceasta productie:

Titlul complet contine si versiunea v1.1a deoarece, in cuvintele producatorului, “NieR: Automata a fost o poveste conceputa a fi un joc, asa ca doar copiind-o nu ar fi interesant pentru un anime […]. Asa ca unele lucruri sunt schimbate”.

Jocul a fost lansat in 2017 si spune initial povestea lui 2B si 9S, o pereche de androizi creati de oameni care se lupta cu masinariile unor invazii extraterestre. Pe parcurs ei se intalnesc cu A2 (care deocamdata nu a fost aratata in varianta animata) si invata lucruri noi legate de programarea lor si despre cum pot castiga Pamantul inapoi pentru umanitate. Jocul a fost aclamat pentru povestea foarte buna precum si pentru muzica. Insa sub toata aceasta masca creata de fete imbracate sumar care participa la lupte spectaculoase sunt ascunse referinte multiple la foarte multe probleme filozofice. Exista o intreaga comunitate in jurul acestui aspect al jocului, al lucrurilor ascunse si al intelesurilor mai subtile.

Ce se mai stie este ca vocile din anime vor fi realizate de aceiasi actori care au inregistrat si pentru joc. De asemenea anime-ul a fost supervizat de omul din spatele jocului, Yoko Taro. Cum jocul are foarte multe finaluri posibile, ne asteptam ca si anime-ul sa ne duca in locuri noi si cu sa aiba ceva surprize. Asteptam noi detalii.

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte